DROBILEC VEJ CECCATO OLINDO TRITONE SPRINT 230V 3HP

Tritone Sprint 230V je  bio drobilnik / drobilec vej “MADE IN ITALY” na električni motor. Grajen po logiki velikih profesionalnih drobilnikov s čimer doseže visoko in kvalitetno hitrost rezanja tudi na račun dveh glavnih rezili in proti rezil ter 6 sekalno/drobilnih nožev. Nameščen ima električni motor, ki razvije moč 3KM. Prenos moči med motorjem in rezalnim delom je z pogonskim jermenom. Glavna značilnost, zaradi katere se razlikuje od ostalih v svoji kategoriji sta dve zamenljivi nakovali in posebno nameščena rezila omogočajo lažje rezanje in zmanjšujejo napor motorja in s tem povečuje učinkovitost stroja in hitrost dela. Tritone Sprint 230V izpolnjuje predpise CE o varnosti pri delu.

TRITONE SPRINT 230V
Motor: električni enofazen 230v
Teža: 60kg
Max. premer reza: 35 mm
Število sekalnih rezil: 2
Število proti rezil: 2
Število drobilnih nožev: 6
Vhodna odprtina: 305mm x 305mm

 

 

DROBILEC VEJ CECCATO OLINDO TRITONE SPRINT 400V 3HP

Tritone Sprint 400V je  bio drobilnik / drobilec vej “MADE IN ITALY” na električni motor. Grajen po logiki velikih profesionalnih drobilnikov s čimer doseže visoko in kvalitetno hitrost rezanja tudi na račun dveh glavnih rezili in proti rezil ter 6 sekalno/drobilnih nožev. Nameščen ima električni motor, ki razvije moč 3KM. Prenos moči med motorjem in rezalnim delom je z pogonskim jermenom. Glavna značilnost, zaradi katere se razlikuje od ostalih v svoji kategoriji sta dve zamenljivi nakovali in posebno nameščena rezila omogočajo lažje rezanje in zmanjšujejo napor motorja in s tem povečuje učinkovitost stroja in hitrost dela. Tritone Sprint 400V izpolnjuje predpise CE o varnosti pri delu.

TRITONE SPRINT 400V
Motor: električni trofazen 400v 3HP
Teža: 61kg
Max. premer reza: 40 mm
Število sekalnih rezil: 2
Število proti rezil: 2
Število drobilnih nožev: 6
Vhodna odprtina: 305mm x 305mm

 

DROBILEC VEJ CECCATO OLINDO TRITONE ONE 230V 3HP

Tritone ONE 230V proizvajalca Ceccato Olindo je bio drobilnik / drobilec vej “MADE IN ITALY” zasnovan za domačo in polprofesionalno uporabo na električni motor. Grajen po logiki velikih profesionalnih drobilnikov s čimer doseže visoko in kvalitetno hitrost rezanja tudi na račun dveh glavnih rezili in proti rezil ter 8 sekalno/drobilnih nožev. Nameščen ima električni motor, ki razvije moč 3KM. Prenos moči med motorjem in rezalnim delom je z pogonskim jermenom. Glavna značilnost, zaradi katere se razlikuje od ostalih v svoji kategoriji sta dve zamenljivi nakovali in posebno nameščena rezila omogočajo lažje rezanje in zmanjšujejo napor motorja in s tem povečuje učinkovitost stroja in hitrost dela. Tritone ONE 230V izpolnjuje predpise CE o varnosti pri delu.

TRITONE ONE 230V
Motor: električni enofazen 230v
Teža: 90 kg
Max. premer reza: 40 mm
Število sekalnih rezil: 2
Število proti rezil: 2
Število drobilnih nožev: 8
Vhodna odprtina: 360mm x 360mm

Voziček je kot opcija!

 

DROBILEC VEJ CECCATO OLINDO TRITONE ONE 400V 4HP

Tritone ONE 400V proizvajalca Ceccato Olindo je bio drobilnik / drobilec vej “MADE IN ITALY” zasnovan za domačo in polprofesionalno uporabo na električni motor. Grajen po logiki velikih profesionalnih drobilnikov s čimer doseže visoko in kvalitetno hitrost rezanja tudi na račun dveh glavnih rezili in proti rezil ter 8 sekalno/drobilnih nožev. Nameščen ima električni motor, ki razvije moč 4 KS. Prenos moči med motorjem in rezalnim delom je z pogonskim jermenom. Glavna značilnost, zaradi katere se razlikuje od ostalih v svoji kategoriji sta dve zamenljivi nakovali in posebno nameščena rezila omogočajo lažje rezanje in zmanjšujejo napor motorja in s tem povečuje učinkovitost stroja in hitrost dela. Tritone ONE 400V izpolnjuje predpise CE o varnosti pri delu.

TRITONE ONE 400V
Motor: električni trofazen 400v
Teža: 92 kg
Max. premer reza: 50 mm
Število sekalnih rezil: 2
Število proti rezil: 2
Število drobilnih nožev: 8
Vhodna odprtina: 360mm x 360mm

Voziček je kot opcija!

 

DROBILEC VEJ CECCATO OLINDO TRITONE MAXI ELECTRIC 400V

Tritone MAXI 400V proizvajalca Ceccato Olindo je bio drobilnik / drobilec vej “MADE IN ITALY” zasnovan za polprofesionalno uporabo na električni motor. Grajen po logiki velikih profesionalnih drobilnikov s čimer doseže visoko in kvalitetno hitrost rezanja tudi na račun dveh glavnih rezili in proti rezil ter 8 sekalno/drobilnih nožev. Drobilnik nudi izjemno velik zalogovnik in izmet na višini 1,20cm. Nameščen ima električni motor, ki razvije moč 7,5 KS. Prenos moči med motorjem in rezalnim delom je z pogonskim jermenom. Glavna značilnost, zaradi katere se razlikuje od ostalih v svoji kategoriji sta dve zamenljivi nakovali in posebno nameščena rezila omogočajo lažje rezanje in zmanjšujejo napor motorja in s tem povečuje učinkovitost stroja in hitrost dela. Tritone MAXI 400V izpolnjuje predpise CE o varnosti pri delu.

TRITONE MAXI 400V
Motor: električni trofazen 400v 7,5HP
Teža: 138 kg
Max. premer reza: 70 mm
Število sekalnih rezil: 2
Število proti rezil: 2
Število drobilnih nožev: 8
Vhodna odprtina: 650mm x 420mm

Voziček je kot opcija!