VRTNI TRAKTOR CUB CADET LT2 NR92

Odličen vrtni traktor priznane ameriške blagovne znamke Cub Cadet serije Force se ponaša s široko paleto funkcij, ki spremenijo košnjo trave v prijetno opravilo. LT2 NR92 je zahvaljujoč svoji 92 cm široki rezalni enoti, primeren za košnjo trate med enim in dvema hektarjema.
Vrtni traktor Cub Cadet je opremljen z velikodušno 240-litrsko košaro za zbiranje trave, kar vam omogoča, da lahko v krajšem času pokosite več, ne da bi se morali ustavljati, da izpraznite koš. Zbiralnik lahko izpraznite kar iz udobja voznikovega sedeža, kar poveča učinkovitost in zmanjša vašo utrujenost.
Prednost vrtnega traktorja Cub Cadet LT2 NR92 je širok razpon višine košnje med 30 in 95 mm. Kosilna enota ima dve rezili, ki v kombinaciji s sistemom Direct Collest Cub Cadet zagotavlja fin zaključek in odlično zbiranje tudi v vlažnih pogojih.
S hidrostatičnim pogonskim sistemom imate nadzor nad hitrostjo kar s pritiskom na pedala. Tovrstno krmiljenje optimizira delo za lažja obdobja in omogoča nemoteno delovanje. Vrtni traktor Cub Cadet serije LT2 ima jekleni okvir. Za udobje pri delu poskrbi udoben sedež z visokim hrbtnim naslonom, traktor pa je opremljen tudi s sprednjimi žarometi, če imate raje košnjo v večernih urah. Z dodatno opremo lahko vrtnemu traktorju s košaro dodate še funkcijo mulčenja.

MOTOR CUB CADET OHV
PROSTORNINA MOTORJA 439 ccm
NETO MOČ PRI DOLOČENIH O/MIN (Kw/mi) 8,1 kW/ 2700
TIP MOTORJA enovaljni
PROSTORNINA REZERVOARJA GORIVA 3,8 L
POGON  Hidrostatičen
DELOVNA ŠIRINA 92 CM
VIŠINA KOŠNJE 30-95 MM
POZICIJE VIŠINE KOŠNJE 5
ZBIRANJE V KOŠARO/ PROSTORNINA KOŠARE  DA / 240 L
MULČENJE DODATNA OPREMA
ZADNJI IZMET DODATNA OPREMA
STRANSKI IZMET NE
VELIKOST KOLES ( PREDNJI / ZADNJI) 15″ X 6″ / 18″ X 9,5″
MERE (D/Š/V) 225 / 99 / 103 cm
TEŽA (kg) 195 KG