Echo

ECHO že več kot 70 let oblikuje in proizvaja visokokakovostne izdelke. Od skromnih začetkov na Japonskem z izdelavo enostavnega ročnega zapraševalnika do razvoja prvega nahrbtnega puhalnika leta 1975. Od takrat je ECHO vodilna tehnološka, ugledna in svetovno priznana blagovna znamka.

Skozi leta so se na trgu pojavili različni proizvajalci orodij, ki na njem niso obstali, ECHO pa uspešno gradi svojo zgodbo. Zakaj? Prvenstveno zato, ker smo se zavezali kakovosti in smo našim uporabnikom priskrbeli najkakovostnejše izdelke. Vsi naši motorji so konstruirani po enakem standardu – profesionalnem. Ne delamo kompromisov. Da bi zagotovili to obvezo, na Japonskem skonstruiramo in izdelamo vse sestavne dele ter motorje, kjer sta kvaliteta in usklajenost nadzorovana na najvišji ravni. Da dosežemo učinkovitost proizvodnje, naše izdelke sestavljamo v tovarnah širom sveta po točno določenih standardih.

Z ECHO-m boste vedno dobili profesionalno napravo z dolgoročno vrednostjo. To je obljuba naše blagovne znamke. Veseli smo, da ste se odločili za ECHO. Ne glede na to, ali ste profesionalni ali zasebni uporabnik, lahko vedno z zaupanjem kupite naš izdelek.

Zanesljiv lokalni prodajalec in serviser za

Prodajamo in servisiramo spodaj naštete blagovne znamke:

Poleg zgornjih znamk servisiramo in nudimo rezervne dele tudi za

Ostanimo v stiku

Sledite nam tudi na družbenih omrežjih
TRGOVINA IN SERVIS ANTLER
Servis in oprema za urejanje vrta, gozda in okolice

od ponedeljka do petka
8.00 - 12.30 & 13.30 - 17.00
sobote, nedelje in prazniki
zaprto

Navodila za pot

Finomehanika Primož Antler s.p.
Soška cesta 9a
5250 Solkan

t 051 260 553
e info@antler.si

Pestra ponudba
Osebni pristop
Pomoč in servis
magnifiercross